კანადა

 

100

საქართველოს მოქალაქე, რომელიც მიემგზავრება კანადაში ესაჭიროება შესაბამისი კატეგორიის ვიზა (ტურისტული, საქმიანი და ა.შ).

 

სავიზო დოკუმენტაციის წარდგენა ხდება ელექტრონულად.

 

საკონსულოში წარსადგენი საბუთების ზოგადი ჩამონათვალი:

 

  • სავიზო განაცხადის ფორმა;
  • მოწვევა;
  • კერძო ვიზიტის შემთხვევაში: მიმწვევის სტატუსის განმსაზღვრელი დოკუმენტები;
  • 2 ბიომეტრიული ფოტო გადაღებული უკანასკნელი 6 თვის მანძილზე;
  • ცნობა დამსაქმებლისგან ინგლისურად ნათარგმნი და ნოტარიუსის მიერ დამოწმებული (უნდა იქნას მითითებული თანამდებობა, ხელფასი, დასაქმების ხანგრძლივობა.
  • პენსიონერი (ცნობა და საპენსიო ანგარიშის ნომერი);
  • მოსწავლე/სტუდენტი ( ცნობა სასწავლებლიდან);
  • ფინანსური უზრუნველყოფა (უკანასკნელი 6 თვის ხელფასის ამონაწერი ელექტრონულად და ნაშთის ცნობა);
  • არასრუწლოვანის შემთხვევაში (მშბლების თანხმობა შვილის გამგზავრებაზე);
  • ბილეთის და სასტუმროს ჯავშანი;
  • სამოგზაურო დაზღვევა;
  • პასპორტი მოქმედი შემდეგი 6 თვის მანძილზე;

 

 

კანადის სავიზო აპლიკაციის შევსების ღირებულება არის 100 ლარი, ხოლო საკონსულოში მოსაკრებლების ღირებულება დაახლოებით 180 დოლარი.

 

დეტალური ინფორმაციისათვის :

თაკო გოცირიძე
2 -300 -700; (შიდა ნომერი 300);
599 123479
t.gotsiridze@goodtravel.ge
_______________________
ჩვენთან მუდამ სეზონია
მის:ქუჩიშვილის N12 ვერა - http://bit.ly/2IstVN3
+995 32 2 300 700
info@goodtravel.ge
www.GoodTravel.ge

 

ავიაკომპანიით ფილტრი

{{ airlines[airline].name }}
არჩეული ავიაკომპანია: {{ airlines[currentAirlineForFilter]['name'] }}
დალაგება:
რეკომენდებული {{ recommendedFlight.price }} {{ recommendedFlight.duration.total | duration }}
ყველაზე იაფი {{ cheapestFlight.price }} {{ cheapestFlight.duration.total | duration }}
ყველაზე მოკლე {{ shortestFlight.price }} {{ shortestFlight.duration.total | duration }}
მეტის ჩვენება