მაროკო

 

475

სავიზო ინფორმაცია მაროკოს სამეფოში გამგზავრების მსურველი საქართველოს მოქალაქეებისთვის

 

საქართველოს მოქალაქე, რომელიც მიემგზავრება მაროკოში ესაჭიროება შესაბამისი კატეგორიის ვიზა (ტურისტული,საქმიანი და ა.შ).

ვიზა გაიცემა ქ.კიევში (უკრაინა) მაროკოს საელჩოს საკონსულო სამსახურის მიერ.

 

სავალდებულო საბუთების ჩამონათვალი:

1. პასპორტი, მოქმედების ვადით დაბრუნებიდან  6 თვე + ასლი;
2. ძველი პასპორტებისა და ვიზების ასლები;
3. პირადობის მოწმობის ასლი;
4. ცნობა სამსახურიდან თანამდებობის და ხელფასის  მითითებით, ინგლისურად;
5. ცნობა ბანკიდან პირად ანგარიშზე  ნაშთის ჩვენებით, ინგლისურად;
6. ამონაწერი სახელფასო ბარათიდან ბოლო 6 თვის, ინგლისურად;
7. 2 ფოტოსურათი 3.5 x 4.5
8. ბილეთის ჯავშანი;
9. სასტუმროს ჯავშანი;
10. შევსებული აპლიკაცია;
11. დაზღვევა;
12. მინდობილობა ნოტარიულად დამოწმებული იმ პირზე ვინც საკონსულოში  შეიტანს  საბუთებს;
13. მოწვევის შემთხვევაში: მოწვევის  წერილი, მომწვევი პირის პასპორტის ასლი;


მაროკოს ვიზის ღირებულება
1 ადამიანის შემთხვევაში - > 700 ლარი
2 ადამიანის შემთხვევაში - >  570 ლარი
3 და მეტი ადამიანის შემთხვევაში  - > 475 ლარი
ფასები ცვალებადია კურსის მიხედვით!


დეტალური ინფორმაციისათვის :

თეონა ებილაშვილი
2 -300 -700; (შიდა ნომერი 209);
593 19 37 11
teona@goodtravel.ge
—————————————
ჩვენთან მუდამ სეზონია
მის:ქუჩიშვილის N12 ვერა - http://bit.ly/2IstVN3
+995 32 2 300 700
info@goodtravel.ge
www.GoodTravel.ge

ავიაკომპანიით ფილტრი

{{ airlines[airline].name }}
არჩეული ავიაკომპანია: {{ airlines[currentAirlineForFilter]['name'] }}
დალაგება:
რეკომენდებული {{ recommendedFlight.price }} {{ recommendedFlight.duration.total | duration }}
ყველაზე იაფი {{ cheapestFlight.price }} {{ cheapestFlight.duration.total | duration }}
ყველაზე მოკლე {{ shortestFlight.price }} {{ shortestFlight.duration.total | duration }}
მეტის ჩვენება