ჩინეთი

 

130

სავიზო ინფორმაცია ჩინეთის სახალხო რესპუბლიკაში გამგზავრების მსურველი საქართველოს მოქალაქეებისთვის

საქართველოს მოქალაქე, რომელიც მიემგზავრება ჩინეთის სახალხო რესპუბლიკაში ესაჭიროება შესაბამისი კატეგორიის ვიზა (ტურისტული, საქმიანი და ა.შ).

ვიზები გაიცემა ქ.თბილისში ჩინეთის სახალხო რესპუბლიკის საელჩოს საკონსულო სამსახურის მიერ.

  საკონსულოში წარსადგენი საბუთების ზოგადი ჩამონათვალი:
 

  • პასპორტი მოქმედი შემდეგი 6 თვის მანძილზე და მისი ასლი;
  • 1 ფოტო 3X4 გადაღებული უკანასკნელი 6 თვის მანძილზე;
  • ბილეთის ჯავშანი;
  • სასტუმროს ჯავშანი;
  • სამსახურის ცნობა ან საბანკო ამონაწერი.

 

ჩინეთის სავიზო აპლიკაციის შევსების ღირებულება 130 ლარი.
დეტალური ინფორმაციისათვის :


ნათია იმესაშვილი
2 -300 -700; (შიდა ნომერი 203);
555 600-548;
natia@goodtravel.ge
_______________________
ჩვენთან მუდამ სეზონია
მის:ქუჩიშვილის N12 ვერა - http://bit.ly/2IstVN3
+995 32 2 300 700
info@goodtravel.ge
www.GoodTravel.ge

ავიაკომპანიით ფილტრი

{{ airlines[airline].name }}
არჩეული ავიაკომპანია: {{ airlines[currentAirlineForFilter]['name'] }}
დალაგება:
რეკომენდებული {{ recommendedFlight.price }} {{ recommendedFlight.duration.total | duration }}
ყველაზე იაფი {{ cheapestFlight.price }} {{ cheapestFlight.duration.total | duration }}
ყველაზე მოკლე {{ shortestFlight.price }} {{ shortestFlight.duration.total | duration }}
მეტის ჩვენება