ტაილანდი

 

415

სავიზო ინფორმაცია ტაილანდის სამეფოში გამგზავრების მსურველი საქართველოს მოქალაქეებისთვის

 

საქართველოს მოქალაქე, რომელიც მიემგზავრება ტაილანდის სამეფოში ესაჭიროება შესაბამისი კატეგორიის ვიზა (ტურისტული, საქმიანი და ა.შ).

ვიზა გაიცემა ქ. ანკარაში (თურქეთის რესპუბლიკა)ტაილანდის სამეფოს საელჩოს საკონსულო სამსახურის მიერ.

 

 

საკონსულოში წარსადგენი საბუთების ზოგადი ჩამონათვალი:

  • სავიზო განაცხადის ფორმა: 
  • მოწვევა;
  • კერძო ვიზიტის შემთხვევაში: მიმწვევის სტატუსის განმსაზღვრელი დოკუმენტები;
  • 1 ბიომეტრიული ფოტო გადაღებული უკანასკნელი 6 თვის მანძილზე;
  • ცნობა დამსაქმებლისგან ინგლისურად ნათარგმნი და ნოტარიუსის მიერ დამოწმებული(უნდა იქნას მითითებული თანამდებობა, ხელფასი, დასაქმების ხანგრძლივობა, საგარანტიო წერილი დამსაქმებლიდან, რომ სამშობლოში დაბრუნების შემდეგ კვლავ დასაქმდებით);
  • პენსიონერი(ცნობა და საპენსიო ანგარიშის ნომერი);
  • მოსწავლე/სტუდენტი( ცნობა სასწავლებლიდან);
  • ფინანსური უზრუნველყოფა (მაგ: ბანკიდან უკანასკნელი 6 თვის ხელფასის ამონაწერი და ა.შ);
  • ბილეთის და სასტუმროს ჯავშანი;
  • არასრუწლოვანის შემთხვევაში (მშბლების თანხმობა შვილის გამგზავრებაზე);
  • პასპორტი მოქმედი შემდეგი 6 თვის მანძილზე;


ტაილანდის სავიზო აპლიკაციის შევსების ღირებულება არის 415 ლარი

დეტალური ინფორმაციისათვის :

ანა მაზმანოვა: 
2 300-700 (204 შიდა ნომერი); 
577 530-700;
ana@goodtravel.ge; 
_______________________
ჩვენთან მუდამ სეზონია
მის:ქუჩიშვილის N12 ვერა - http://bit.ly/2IstVN3 
+995 32 2 300 700
info@goodtravel.ge
www.GoodTravel.ge

ავიაკომპანიით ფილტრი

{{ airlines[airline].name }}
არჩეული ავიაკომპანია: {{ airlines[currentAirlineForFilter]['name'] }}
დალაგება:
რეკომენდებული {{ recommendedFlight.price }} {{ recommendedFlight.duration.total | duration }}
ყველაზე იაფი {{ cheapestFlight.price }} {{ cheapestFlight.duration.total | duration }}
ყველაზე მოკლე {{ shortestFlight.price }} {{ shortestFlight.duration.total | duration }}
მეტის ჩვენება